Waarom urenregistratie software gebruiken?

Er zijn veel opdrachtgevers die eisen dat je je gefactureerde uren moet kunnen uitleggen, ze willen je uiteraard niet voor niets betalen. Software die je gewerkte uren bijhoudt is dan ideaal. De meeste software werken als een soort timer, je kunt dan gewoon op start klikken wanneer je met je werkzaamheden begint en op stop klikken als je met je werkzaamheden stopt. Daarnaast is het vaak ook nog mogelijk om aan te geven waar een bepaald tijdsblok voor is bedoeld en voor welke opdrachtgever je dat doet.

Vaak hebben veel urenregistratie software ook een koppeling met een boekhouding software, wanneer je dus aan het werk bent voor een klant wordt dit direct opgenomen in je boekhouding en daarna uitgezet in een factuur.

Urenregistratiesoftware is niet alleen handig voor zelfstandige ondernemers, maar ook voor werkgevers die veel werknemers hebben. Op die manier kun je goed bijhouden hoe lang iedereen aan het werk is, en hoeveel van die tijd effectief wordt gebruikt en hoeveel tijd niet.
Dit is ook direct minder voor de afdeling personeelszaken, je hoeft dan niet meer alles met de hand in te vullen hoeveel iedereen heeft gewerkt. Dit wordt dan automatisch bijgehouden in de urenregistratiesoftware.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *