Urenregistratie

Vergeet jij wel eens je uren bij te houden van je werknemers omdat jij het altijd zo onhandig op een papiertje schrijft? Urenregistratie van DigiViewer is de oplossing! Je kan snel en eenvoudig over schakelen naar de agenda van een andere collega, of bekijk de urenrapportage die je in een oogopslag inzicht geeft in alle geschreven uren en productiviteit. Je agenda synchroniseert automatisch met Google Calendar, Outlook of gewoon op je smartphone. Je voegt je medewerkers toe aan een project en stelt bijbehorende uurtarieven vast en de geschreven uren vormen automatisch een basis voor een factuur.

Op basis van jou instellingen kunnen de ingevoerde gegevens worden gefactureerd. Als de klanten behoefte hebben aan de urenspecificatie kan dat naar de klant worden gestuurd. Ook kan je eenvoudig en snel in de agenda van een van je medewerkers openen.

Gemak van uren registratie

Het systeem neemt veel tijd uit je handen. Met een goed systeem is het namelijk niet meer nodig om alles bij te houden in een Excel sheet. Het hoeft niet duur te zijn, zo zijn er al urenregistratie systemen te vinden voor slecht een paar euro per maand.

De meeste urenregistratie systemen bieden tegenwoordig de mogelijkheid om je uren te registreren via een urenregistratie app. Dus zelfs als je onderweg bent of dat je niet op je locatie aanwezig bent kan je gewoon even snel je app er bij pakken en kan je verder gaan met je werk! Ook DigiViewer biedt dit. Dankzij DigiViewer vergeet je nooit meer om de uren niet in te vullen en is het zeer overzichtelijk voor jou werknemers. Ook bieden wij timers die zijn automatisch ingesteld als je werknemer klaar is met zijn werk staat de exacte uren er in en kan jij dat weer noteren in het systeem. Als je DigiViewer gebruikt heb je ook meteen je urenverantwoording paraat staan voor de Belastingdienst.

Gratis proefperiode

Benieuwd naar de urenregistratie functionaliteiten van DigiViewer? Vraag dan een gratis en vrijblijvende proefperiode aan! Klik hier om je proefperiode aan te vragen.