CRM

Met Customer Relationship Managment (CRM) krijg je onmiddellijk inzicht in je contacten, leads en andere activiteiten dat je omzet kunnen verhogen. Zodra je je hebt aangemeld kan je gelijk beginnen. Zo kan je je gelijk op het CRM richten. Door dit programma kan je beter inspelen op de behoeftes van je klant. Hoe doe je dat? Met het CRM systeem kan je heel gemakkelijk het klantenbestand bijhouden voor je bedrijf. Zo kan jij je winst gaan vergroten door de klanttevredenheid. Ook al heb je een groot of klein bedrijf dit systeem kan je op de perfecte manier aanpassen.

Met DigiViewer kunnen alle werknemers beter met elkaar communiceren en scheelt natuurlijk veel tijd dan dat iemand anders een lijstje maakt van de bedrijf gegevens. Maak dus taken, calls en afspraken aan en synchroniseer dat met je agenda. Je kunt ook taken toewijzen aan medewerkers en inplannen in hun agenda. De gewerkte tijd op taken en meetings wordt geregistreerd en kan achteraf weer worden bekeken in de timesheets. Zo is dus iedereen op hoogte en kan je efficiënter te werk gaan.

Waarom is CRM zo belangrijk?

Door CRM kan jij jouw bedrijf laten groeien. Het systeem is zo goed dat de geschiedenis van het contact met de klant altijd beschikbaar is. Als jij je bedrijf vlekkeloos wilt runnen dan heeft je onderneming klantengegevens nodig die automatisch worden bijgewerkt en die ook direct toegankelijk zijn voor werknemers. Waarmee je dus ook een volledig overzicht hebt van alle gedeelde contacten, vergaderingen en documenten. DigiViewer kan je overal op gebruiken zoals: PC, Mac en smarhphone.

Gratis proefperiode

Benieuwd naar de CRM functionaliteiten van DigiViewer? Vraag dan een gratis en vrijblijvende proefperiode aan! Klik hier om je proefperiode aan te vragen.