Heb je een opleiding nodig om Power BI te kunnen toepassen?

De afgelopen jaren is Microsoft Power BI steeds populairder geworden en dat is ook hartstikke logisch! Als een van de meest veelzijdige tools voor datavisualisatie zorgt Power BI dat al jouw bedrijfsresultaten overzichtelijk te zien zijn. De mogelijkheden die Microsoft Power BI biedt zijn bijna oneindig. Dat kan wel een probleem zijn, omdat het daardoor moeilijk is om te starten met het programma. Daarom is het handig om een cursus te volgen voordat je met het programma begint te werken. Met een cursus over Power BI wordt je klaargemaakt om je bedrijf meer overzichtelijk en meer data gedreven te maken. Leer Power Bi kan je hier dan ook zeker mee helpen, omdat zij je deze trainingen en cursussen kunnen aanbieden. Dus om de vraag te beantwoorden of je een opleiding nodig hebt om Power BI te kunnen toepassen; in theorie nee, je kan het zelf leren, alleen als je het snel en op de juiste manier wilt leren heb je hiervoor een opleiding nodig.

Leer Power BI

Als je meer wilt leren over de tool, boek dan zeker een training bij Leer Power BI, zij bieden trainingen aan op alle niveaus. Wanneer je een beginner bent, of iemand die de tool al kent maar toch wat meer erover wilt leren, het is allemaal geen probleem. Zo zijn er 5 verschillende trainingen die je kan volgen om meer te leren over Microsoft Power BI. Daarnaast hebben ze ook meerdere specialisten die al jaren met verschillende systemen hebben leren werken. De trainingen die deze specialisten voeren worden dan ook ervaren als zeer leerzaam en professioneel ingericht. De lessen zijn ingericht met een korte introductie van het programma waarin de trainer je stap voor stap meeneemt bij diverse voorbeelden van cases. De focus ligt bij de trainingen op voorbeelden van echte praktijkvoorbeelden. Hierbij neem je zelf actief deel mee door verschillende stappen tijdens de training uit te voeren. Hierdoor leer je het programma snel en raak je ermee vertrouwd. Ook is er veel ruimte voor vragen.

Power BI opleiding

In de eerste training ga je aan de slag met power BI en leer je de beginselen van het programma. Deze Power BI opleiding duurt daarom dus ook maar één dag. Zo leer je om bronnen te combineren, data te transformeren, data te visualiseren in dashboards en reports, krijg je tips en tricks om snel aan de slag te kunnen gaan met het systeem en leer je databronnen in te laden. Deze cursus is vooral geschikt voor mensen die data op een professionele manier willen leren visualiseren binnen een organisatie. Om de training goed uit te kunnen voeren moet je wel al wat kennis hebben van Excel, maar maak je geen zorgen; dit is alleen de echte basiskennis! Na deze training kan je vervolgtrainingen volgen. Zo zijn er nog vier trainingen die je daarna kan volgen. Deze trainingen worden steeds een stukje complexer en ingewikkelder. Zo ga je aan de hand van casussen problemen oplossen, of de grenzen ontdekken van dit veelzijdige programma. Boek dus snel een training, of bel met het bedrijf als je niet weet welke training het beste bij jou past. Ook als bedrijf is het erg interessant om jouw medewerkers hierin op te leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *